‘Bild’ javlja da Schumacher samostalno diše i otvara oči

Schumacher
Foto: fah

Njemački list Bild objavio je da najbolji vozač u povijesti Formule 1 Michael Schumacher, koji se teško ozlijedio u prosincu 2013., samostalno diše, otvara oči te povremeno odaje dojam da razumije što se događa oko njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tekstu pod naslovom “Prava istina” Bild iznosi detalje o zdravstvenom stanju sedmerostrukog prvaka svijeta u Formuli 1, koji se teško ozlijedio na skijanju 29. prosinca 2013. godine u francuskom Meribelu.

Inače, prije nekoliko dana njemački magazin Bunte objavio je da je Schumacher prohodao, no ta informacija ubrzo je demantirana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.