Bild: ‘Kovač mučitelj – igrači na treningu nose teške pancirke’

epa07759418 Bayern's head coach Niko Kovac in action during a public training session of the FC Bayern Muenchen training camp in Rottach Egern, Germany, 06 August 2019. The german first dvision soccer team is preparing for the 2019/2020 season until 10 August. EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND

Bild piše kako je hrvatski stručnjak na klupi Bayerna, Niko Kovač, veliki naglasak uoči početka Bundeslige stavlja naglasak na fizičku pripremu igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kovač muči igrače na treningu teškim pancirkama”, naslov je članka u kojem navode: “Prvo su imali kondicijski period od sat vremena, a zatim su trčali s teškim pancirkama na sebi i radili vježbe s utezima u rukama dok su u isto vrijeme bili zavezani za kabel koji im je pružao otpor.”

Sve je to zbog nedovoljne pripremljenosti nekih zvijezda Bayerna, pa zbog ovog poteza Bild Niku Kovača naziva mučiteljem.

Stoper Niklas Süle nije dovoljno fizički pripremljen, kao ni Thiago, Kingsley Coman i Javi Martinez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.