Bilić: Ćiro je vladao prostorijom bez da puno priča

bilić
Zagreb, 15.02.2023 - Sprovod Miroslava Ćire Blaževića na Mirogoju u Zagrebu. Miroslav Ćiro Blažević umro je 8. veljače nakon duge bolesti. Na fotografiji Slaven Bilić. foto HINA/ Damir SENČAR/ ml

Slaven Bilić, bivši hrvatski reprezentativac i jedan od “Ćirinih sinova” iz 1998. i bronce u Francuskoj, oprostio se od legendarnog Miroslava Ćire Blaževića na dan njegove komemoracije i sprovoda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Njegova najjača strana je bila što nije radio razliku između portira u hotelu i predsjednika države. To smo vidjeli sto puta. Bio to igrač Boban, Bokšić, Šuker ili blagajnica. Bilo to pet minuta ili pola sata, samo ta osoba postoji za njega, to je strašno. To malo ljudi ima. On je vladao prostorijom bez da puno priča i da se nameće. Jedinstven, rekao je Bilić novinarima.

– Ne mogu reći otac, ali mogu reći da sam mu na neki način sin. Ćiro je, uz obitelj, ostavio najviše traga na mene, kao i na sve nas. To smo pričali tad, ali i puno više tad, kad smo dobili patinu, koru, kad shvatiš mudrosti što ti je sve pričao. Kao što je Aljoša rekao, bude ti žao što nisi više pričao s njim. Ćiro je bio sveprisutan i sve sa stilom, naravno, dodao je Bilić.

Legendarni Ćiro preminuo je 8. veljače u 88. godini nakon duge borbe s rakom, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.