Bilić oduševljen dolaskom bivšeg braniča Juventusa i traži od veznih igrača više pogodaka

Trener West Hama Slaven Bilić rekao je za klupsku web stranicu kako je oduševljen dolaskom bivšeg braniča Juventusa Angela Ogbonne u redove Čekićara. Ogbonna je ovog ljeta Torino zamijenio Londonom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ogbonna, 27-godišnjak koji može pokriti desnu stranu u obrani, bilo na stoperu bilo na bekovskoj poziciji, koštao je 9 milijuna funti West Ham i Bilića, koji smatra kako su s njim dobili na čvrstini u obrani.

Oduševljen sam njegovim dolaskom u klub. On je jako dobar igrač, sjajan branič. Bio je u jednom od najboljih klubova na svijetu, u  Juventusu i oduševljeni smo što je sad potpisao za nas. Očekivanja su naravno, velika” – rekao je Bilić o Ogbonni koji je potpisao ugovor na četiri godine.

ITALY SOCCER UEFA CHAMPIONS LEAGUE FINAL 2015
Nakon odigrane prijateljske utakmice protiv Peterborougha, koja je završila 3:3, iako je West Ham vodio 3:1, Bilić je izjavio kako je zadovoljan viđenim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je naša prva pripremna utakmica. Prvotimcima sam dao 60 minuta na terenu, a onda smo priliku pružili našim mladim igračima, od kojih su neki jako dobro odigrali, poput Samuelsena, za kojeg se vidi da je jako talentiran.

Veznjaci Noble i Samuelsen postigli su pogotke, treći je djelo Senegalca Sakha, a trener West Hama Bilić traži od svojih veznih igrača više doprinosa u napadu, više pogodaka.

Prošle sezone slabo smo zabijali izvana, vezni igrači dali su premalo pogodaka i ove sezone to želimo promijeniti. Na taj način rasteretit ćemo naše napadače, ali i biti opasniji pred suparničkim vratima” – zaključio je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj tekst je sufinanciran sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.