Bilić s Besiktasom do kvalifikacija za Ligu prvaka

“Dogodine bi mogli u borbu za naslov turskog prvaka”, zbori Slaven Bilić danas trener istanbulskog Besiktasa, nekad uspješan izbornik hrvatske nogometne reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Moramo biti zadovoljni osvajanjem trećeg mjesta u turskom prvenstvu, dodaje još Bilić.

Tursko prvenstvo je završeno i Slaven Bilić je sa svojim pomoćnikom Nikolom Jurčevićem doveo Besiktas do pozicije koja jamči nastup u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

Besiktas je u posljednjem kolu turskog prvenstva odigrao 1-1 s Genclerbirligijem te je završio kao treći u jakoj turskoj Süper Ligi. Bilićev sastav je poveo golom Huga Almeide u 35. minuti, a konačan rezultat postavio je Celik u 58. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ostvarili smo maksimum s obzirom na uvjete. Moram biti zadovoljan trećim mjestom zbog financijskih problema i svih poteškoća s kojima se borimo. No ovaj klub zaslužuje više od trećeg mjesta – rekao je turskim izvjestiteljima Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.