Bilić u teškom lovu na Premiership: ‘Svaka utakmica je teška’

BILIĆ
Foto: fah

Dva kola ostala su do kraja Championshipa, a West Bromwich Albion, kojeg vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić, zaostaje dva boda za vodećim Leedsom, a trećeplasiranom Brentfordu bježi četiri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U derbiju protiv Fullhama Bilićeva momčad je remizirala.

“Nedostajao je jedino rezultat. Bila je to prava derbi utakmica, cijela sezona sada stane u ove tri utakmice. Bili smo odlični kad se sve uzme u obzir. Oprezni na početku, ali to su nas oni natjerali sa svojim dodavanjima. Nisu bili opasni po naš gol, ali svejedno nisi sretan kad nemaš loptu i vuku te malo dublje nego što želiš. Kraj prvog poluvremena i cijelo drugo smo bili bolja momčad. Stvorili smo prilike, ali nismo uspjeli. Ponosan sam na svoju momčad i ako ovako nastavimo, sve je u našim rukama. Svaka utakmica je teška”, rekao je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.