Bišćan nakon poraza: ‘Portugal je za taj jedan gol bio bolji’

epa09097652 Igor Biscan, head coach of Croatia, during the UEFA European Under-21 Championship match between Portugal and Croatia, in Koper, Slovenia, 25 March 2021. EPA/IGOR KUPLJENIK

– Na kraju moramo priznati da je Portugal za taj jedan gol bio bolji, iako smo vrlo dobro parirali, rekao je izbornik mlade hrvatske nogometne reprezentacije Igor Bišćan nakon poraza od Portugala s 0:1 u susretu 1. kola skupine D Europskog nogometnog U-21 prvenstva u Kopru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Mislim da smo imali u prvom poluvremenu prilika i da smo ih iskoristili i zabili gol bilo bi nam lakše braniti se u drugom poluvremenu, istaknuo je.

– Bilo je za očekivati da ćemo energetski pasti, da bi se vratili u utakmicu i zabili gol. Ne mogu igračima zamjeriti, igrali smo protiv jako dobrog protivnika, nezgodnog. Mislim da smo solidno parirali, ali na kraju nismo imali dosta snage i kvalitete da izvučemo više od ovog minimalnog poraza. Na kraju realan rezultat, istaknuo je Bišćan, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.