Bišćan: Nismo ni zaslužili više od boda

Foto: fah

Trener Dinama Igor Bišćan nije bio zadovoljan s predstavom svoje momčadi u remiju protiv Istre 1961, ali istaknuo je kako moraju biti zadovoljni s bodom jer više nisu zaslužili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Teška, čvrsta utakmica u kojoj smo dugo tražili ritam, našli ga tek u drugoj polovici prvog dijela. Tome je razlog i naš protivnik, nametnuo nam se energijom i čvrstinom, poremetio naš ritam. Mučili smo se u nastojanju da kontroliramo igru i moramo se zadovoljiti bodom. Očekivali smo smo više, ali moramo biti pošteni i reći da nismo zaslužili više, kazao je Bišćan.

– Sporo smo ušli u utakmicu, bili smo dosta usporeni, ne znam koji je razlog tome, ali to je činjenica. Moramo biti realni i nismo zaslužili više od ovog boda, dodao je strateg Modrih.

S druge strane, Gonzalo Garcia je bio sretan s bodom protiv Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Odigrali smo vrlo dobro. Imali smo dobrih trenutaka, a Dinamo samo jednu ili dvije šanse. Imali smo i svojih prilika, ali na kraju moramo biti zadovoljni. Odigrali smo bolju utakmicu od one kad smo ih pobijedili 1:0 na svom terenu, kazao je Garcia, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.