Bišćan: U lakšoj smo situaciji pa ćemo isprobati neke igrače

Foto: fah

Nogometaši Dinama u 33. kolu SuperSport HNL-a gostuju na Gradskom vrtu kod Osijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Dinama Igor Bišćan najavio je susret koji se igra u nedjelju od 17 sati u izravnom prijenosu na Drugom programu HTV-a.

– Očekujem zahtjevnu utakmicu u svakom slučaju jer su oni u borbi za Europu. S dva pozitivna rezultata podignuli su samopouzdanje i vratili se na razinu na kojoj su bili prije. Znali smo da rezultati koji su prethodili ovim zadnjim utakmicama nisu bili u skladu s kvalitetom igrača. Dolaskom novog trenera sad su došli i rezultati, dočekuje nas ekipa u uzlaznoj putanji, koja ima veliki motiv, bit će zanimljiva utakmica, ali vjerujem da ćemo i mi doprinijeti da utakmica bude kvalitetna i da ćemo osvojiti tri boda, rekao je Bišćan.

Dinamo je osigurao naslov prvaka, dok je Osijek četvrti s 45 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Fokusiramo se još više na nas i našu igru, Dinamo treba biti taj kojega će se više pitati u svakoj utakmici u HNL-u, uz dužno poštovanje svima. Sad kad smo osvojili naslov, u lakšoj smo situaciji, i možemo isprobati neke igrače i stvari, to ćemo i raditi, ali ono osnovno, ozbiljnost i težnja boljoj igri, to ostaje prisutno, jer Dinamo to traži, naši navijači to traže i mi ćemo se nastaviti tako ponašati. Uvijek imamo maksimalne zahtjeve, tako ćemo i izaći u Osijeku, zaključio je trener Dinama.

– Imat ćemo nekoliko novih igrača u prvih 11 i još nekoliko njih će dobiti minutažu. Mislim da je to dobro, u situaciji smo da si to moramo priuštiti, u ovih nekoliko utakmica puno će igrača dobiti minutažu, želimo do kraja sezone imati što bolju sliku momčadi uoči priprema, zaključio je Dinamov trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.