Bitka za odlazak na EP: Izbornik hrvatske ženske rukometne reprezentacije objavio popis igračica za Norvešku

Foto: fah

Izbornik hrvatske ženske rukometne reprezentacije Nenad Šoštarić objavio je popis igračica na koje računa za dvije kvalifikacijske utakmice protiv Norveške za odlazak na Europsko prvenstvo koje će se održati u Francuskoj od 30. studenoga do 16. prosinca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reprezentativke će se okupiti u Zagrebu 19. ožujka, a do prve utakmice koja će se igrati u Domu sportova 21. ožujka izbornik Nenad Šoštarić moći će odraditi samo nekoliko treninga. Uzvrat će se igrati četiri dana kasnije u Bekkestui.

Nakon prva dva kola Hrvatska se trenutačno nalazi na drugom mjestu u kvalifikacijskoj skupini 1 s dva osvojena boda, dok je Norveška vodeća s četiri. U skupini su još treća Ukrajina s dva boda te posljednja Švicarska koja je bez bodova.

Plasman na EP izborit će dvije prvoplasirane reprezentacije iz skupine, a Hrvatska će u posljednja dva kola gostovati u Švicarskoj 30. svibnja te ugostiti Ukrajinu 3. lipnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POPIS REPREZENTATIVKI:

Ivana Kapitanović, Antonija Jukić, Ana Debelić, Marijeta Vidak, Ana Turk (sve Podravka Vegeta), Tea Pijević, Kristina Plahinek, Paula Posavec, Stela Posavec, Dora Kalaus, Larissa Kalaus, Marina Glavan (sve Lokomotiva), Aneta Benko (Krim Mercator), Ćamila Mičijević (Dunaujvarosi), Valentina Blažević (Pogon Baltica Szczecin), Maja Kožnjak (Pitomača), Vesna Milanović Litre (Kisvardai), Katarina Ježić (Siofok)

Pričuvne igračice: Tena Japundža, Sara Šenvald (obje Lokomotiva), Ivana Dežić, Korina Karlovčan (obje Podravka Vegeta), Dejana Milosavljević (Koka), Gabrijela Bešen (Segros Lublin), Julijana Žuliček (Umag), Lea Vukojević (Zrinski), Ivana Dragišić (Bjelovar),

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.