Bivši Đokovićev trener: Ivanišević i on slagali su se dobro, nisam očekivao razlaz

Foto: fah

Dugo je vremena, ukupno čak 12 godina slovački trener Marian Vajda brinuo o karijeri Novaka Đokovića. Sada je komentirao razlaz Đokovića i Gorana Ivaniševića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Pritisak sporta umarajuć je i za trenere. U nogometu kad ekipa izgubi krivica nikad nije na pojedincu. Ne analizira se uvijek kako je trener pripremio utakmicu. U tenisu kada tenisač izgubi, odmah se ispituje trener – rekao je Vajda, piše Večernji list.

Rekao je Vajda da ga je kraj suradnje Novaka i Gorana iznenadio.

– Gledajte, nisam to očekivao. Pročitao sam to u novinama kao i svi drugi tako da je moje mišljenje bazirano na onome što sam pročitao zadnjih dana. Bio sam iznenađen budući da su se on i Novak slagali dobro. Možda je pritisak kojem su podvrgnuti treneri postao iscrpljujuć za Ivaniševića – rekao je Vajda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.