Kukoč i Rađa nedavno posjetili Beograd i hvalili se dočekom, a sad ih Grobari izvrijeđali

Foto: snimka zaslona

Košarkaši Partizana i Valencije odigrali su susret posljednjeg, 34. kola košarkaške Eurolige bez ikakvog rezultatskog značaja. No, zanimljiva je poruka koju su poslali Grobari, najvatreniji navijači Partizana bivšim hrvatskim košarkašima Toni Kukoču i Dini Rađi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
> Kukoč se hvalio dočekom u Beogradu

“Klub pripada onima što za njega žive, ne kretenima koji se atmosferi dive… A mi se nikada nećemo praviti fini prema ustašama što beže sa postolja u Atini”, pisalo je na transparentu.

> Za srpske medije: Kako je Toni Kukoč devedesetih ostao ‘neukaljan’?

Time su aludirali na silazak s postolja hrvatske košarkaške reprezentacije na proglašenju pobjednika na Europskom prvenstvu u Ateni 1995. godine. Jugoslavija je tada bila prva, a Hrvatska je osvojila treće mjesto. U hrvatskoj su reprezentaciji tada bili Dino Rađa i Toni Kukoč, koji su nedavno bili posebni gosti Partizana.

> Beogradska magla i hrvatske guske: Je li naivno otići u Vučićevu Srbiju, a ne očekivati podvalu?

Iako su tada dočekani prijateljski, pa se Kukoč čak i sam hvalio kako mu je lijepo u Beogradu, zanimljivo je kakva je poruka sada poslana. Iako, neki su navijači zviždali protiv razvijanja ovakvog transparenta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Svaki put su me sjajno dočekali u Beogradu. Ne može se uvijek ni pobijediti, ali atmosfera je bila samo takva. Svi igrači imaju želju igrati dobro u ovakvoj atmosferi, samo neke igrače pogodi malo više”, poručio je nedavno Kukoč.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.