Delije o prvom hrvatskom predsjedniku: ‘E, da nije bilo Tuđmana Franje’

Foto: snimka zaslona

Jedanaesto kolo srpskog nogometnog prvenstva odigrao se u nedjelju, a utakmicu su igrali nogometaši Crvene zvezde te IMT Novi Beograd. Zvezda je u gostima odnijela pobjedu 3:1. No, Delije su posebno privukle pozornost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Svaki pravi grobar Tuđmana Franju slavi, da njega nije bilo, bili bi crveno-plavi”, čulo se s tribina.

Zapalili su ti transparent kojeg su očigledno oteli najvećim rivalima Grobarima. Partizan e slavi 79. rođendan i Grobari su pripremali transparent na kojoj je pisalo: “79 godina se slavi, parni valjak melje i gazi – NBGD”.

Franjo Tuđman nije bio među osnivačima Jugoslavenskog sportskog društva Partizan, time i nogometnog kluba, ali je bio predsjednik istog društva od 1958. do 1962. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.