Kukoč se hvalio dočekom u Beogradu

epa11248599 Former Croatian basketball player Toni Kukoc applauds the spectators ahead of the Euroleague basketball match between Partizan Belgrade and Olympiacos Piraeus in Belgrade, Serbia, 28 March 2024. EPA/ANDREJ CUKIC

Toni Kukoč jučer se pojavio na utakmici Eurolige između Partizana i Olympiakosa u beogradskoj Stark Areni, a poslije utakmice dao je izjavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toni Kukoč osvrnuo se na trenera Partizana Željka Obradovića.

– Bilo mi je strašno drago što su ga u Splitu dočekali tako. Nije tajna da je on možda i najbolji trener ikada, pogotovo u posljednjih 20 godina. Ima puno igrača koji su samo igrali, ali on je bio zainteresiran i za trenerski posao. Ne sumnjam da bi uspio (kao trener) i u NBA-u. Ako se uzme njegovo košarkaško znanje, sigurno bi uspio. Ako se uzme njegov način komunikacije, ne znam jedino bi li igrači u Americi istrpili to, mada je to i do njih, kaže Kukoč o 64-godišnjem Obradoviću, koji je bio i njegov suigrač u reprezentaciji Jugoslavije.

> Bivši hrvatski sportaši ‘ugošćeni’ u susjedstvu: Ovako su Kukoč i Rađa dočekani u Beogradu

Govorio je splitski košarkaš i o atmosferi na jučerašnjoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Svaki put su me sjajno dočekali u Beogradu. Ne može se uvijek ni pobijediti, ali atmosfera je bila samo takva. Svi igrači imaju želju igrati dobro u ovakvoj atmosferi, samo neke igrače pogodi malo više. Imao sam osjećaj da Partizan kontrolira utakmicu, bilo je 13 razlike i pomalo me je iznenadilo nonšalantno dodavanje i izgubljene lopte. Agresivnom obranom je Olympiakos okrenuo meč na svoju stranu. Partizan je poslije izgubio ritam i to se ne bi smjelo događati. Kad uđeš u zadnje dvije minute u egalu, ekipa koja ima moment nađe način da dobije utakmicu. Partizan je imao dobre šuteve na kraju, ali su izašli iz obruča. Kada se sve sagleda, Grci su zaslužili pobjedu, rekao je Kukoč i dodao još o svojem praćenju košarke u zadnje vrijeme.

– Da budem iskren, dosta mi je košarke. Pogledam po neku utakmicu, nemam neku veliku želju. Mislim da je zadnja utakmica Eurolige koju sam gledao bila ona od prošle godine između Partizana i Reala u play-offu, zaključio je bivši igrač Splita i Chicago Bullsa, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.