Bivši hrvatski sportaši ‘ugošćeni’ u susjedstvu: Ovako su Kukoč i Rađa dočekani u Beogradu

epa11248598 Former Croatian basketball players Dino Radja (L) and Toni Kukoc (R) attend the Euroleague basketball match between Partizan Belgrade and Olympiacos Piraeus in Belgrade, Serbia, 28 March 2024. EPA/ANDREJ CUKIC

Partizan je sa 74:69 izgubio euroligašku utakmicu protiv grčkog Olympiakosa, a kao poseban gost na utakmicu je pozvan legendarni hrvatski košarkaš Toni Kukoč, kao i Dino Rađa. Sve povodom premijere dokumentarnog filma o bivšem hrvatskom reprezentativcu i igraču, između ostalih, Jugoplastike i Chicago Bullsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
> Kukoč i Rađa stigli u goste Partizanu: Nedavno se iz jednog takvog posjeta izrodilo svašta

Doček pogledajte OVDJE.

Kukoč je prije ulaska u Arenu prošao i hodnicima, gdje je stao ispred VIP dijela, a tamo ga je pozdravio i Predrag Danilović, nekad najbolji europski košarkaš. “Di si, Toni?” uzviknuo je Danilović.

Inače, Kukoč je sve navijače ispoštovao po pitanju slikanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
> Podržavao politiku ratnog zločinca Radovana Karadžića: Što je Dino Rađa radio na koncertu Neleta Karajlića u Beogradu?

Podsjetimo, Rađi nije prvi put da odlazi u Beograd. Bivši hrvatski košarkaški reprezentativac Dino Rađa bio je poseban gost kontroverznog bivšeg vođe Zabranjenog pušenja, Neleta Karajlića.  Radilo se o koncertu na Beer Festu u Beogradu.  Hrvatski mediji već poslovično na svoj način prenosili su ovu vijest skrivajući punu istinu o ”legendarnom glazbeniku”, koji je prema pisanju dijela bosansko – hercegovačkih medija podržavao zločinački režim Slobodana Miloševića, kao i ratnog zločinca Radovana Karadžića, jednog od najodgovornijih srpskih ratnih zločinaca za višegodišnju opsadu Sarajeva.  Sarajeva u kojem je kao Nenad Janković 1962. godine rođen Karajlić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.