Bivši engleski nogometni reprezentativac: Bio je velika zvijezda, a sada je alkoholičar i beskućnik

Foto: Twitter

Premda je bio velika zvijezda engleske nogometne reprezentacije i Arsenala Kenny Sansom (58) danas živi kao beskućnik i alkoholičar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sansom je od 1979. do 1988. upisao 86 nastupa u dresu engleske vrste i to je drugi najveći broj nastupa za “Gordi Albion” u povijesti kad su braniči u pitanju. Sakupio je i više od 300 nastupa u dresu Arsenala, a igrao je i za Newcastle United, QPR, Everton, Crystal Palace i Coventry City.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, nakon prekida igračke karijere potonuo je pod teretom dvaju poroka – alkohola i kocke.

“Postao sam olupina od čovjeka,” priznao je u razgovoru za “The Sun”.

Sansom je trenutačno beskućnik. Živi na ulici i spava po klupama u parkovima. Posjeduje samo mobitel na bonove, pokaz i 20 funta. Priznao je kako dnevno ispije i po sedam butelja vina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Popijem koliko si mogu priuštiti. Jednostavno sam propalica. Iz Arsenala mi stalno pokušavaju pomoći, ali sam sebi sam najveći neprijatelj.”

Šest puta je bio na liječenju od alkohola, ali bezuspješno.

“Ne želim prestati, obožavam alkohol,” priznao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon napisa u novinama Arsenal mu je ponovo ponudio pomoć, a javili su se i iz Udruženja profesionalnih nogometaša (PFA).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.