Bivši engleski reprezentativac Ashley Cole zaključio karijeru: ‘Ispunio sam dječački san’

Foto: Snimka zaslona

Bivši engleski nogometni reprezentativac Ashley Cole, koji je tijekom karijere sakupio 107 nastupa za “gordi albion” u nedjelju je objavio završetak igračke karijere u dobi od 38 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cole je karijeru započeo u Arsenalu za koji je debitirao 1999. godine i s kojim je osvojio dva naslova engleskog prvaka prije kontroverznog prelaska u Chelsea s kojim je u osam godina osvojio Ligu prvaka, Europsku ligu, naslov prvaka Engleske i četiri FA Kupa. Od 2014. do 2016. nosio je dres Rome, pa je dvije godine proveo u LA Galaxyju da bi prošle sezone nastupao za engleskog drugoligaša Derby County.

“Ispunio sam dječački san igranjem profesionalnog nogometa. U budućnosti se nadam odličnoj trenerskoj karijeri”, izjavio je Cole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.