Bivši izbornik engleske reprezentacije dobio otkaz

Foto: Thinkstock

Bivši izbornik engleske nogometne reprezentacije Steve McClaren (57) dobio je otkaz na klupi engleskog drugoligaša Queens Park Rangersa nakon serije loših rezultata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

QPR je pod McClarenovim vodstvom u posljednjih 15 kola upisao samo jednu pobjedu i potonuo na 17. mjesto Championshipa s osam bodova više od zone ispadanja.

“Želimo se zahvaliti McClarenu na svemu što je učinio za naš klub. Mi smo u periodu tranzicije, ispred nas su novi izazovi i ovo je bio pravi trenutak kako bi podvukli crtu i vidjeli kako dalje,” poručili su s Loftus Rpada.

McLaren je londonski klub vodio 11 mjeseci, a prije toga je trenirao Derby County, Newcastle United, Twente, Nottingham Forest, Wolfsburg i Middlesbrough.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od svibnja 2006. do prosinca 2007. je vodio englesku reprezentaciju, a otkaz je dobio nakon poraza od Hrvatske (2-3) na Wembleyju zbog kojeg su Englezi ostali bez plasmana na EURO 2008. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.