Bivši nogometaš Manchester Uniteda i Tottenhama: ”Luka Modrić je jedan od najboljih veznih igrača posljednjih desetak godina”

Foto: HNS

Bivši napadač Manchester Uniteda i Tottenhama, Dimitar Berbatov, na vrlo lijep način je govorio o hrvatskom reprezentativcu, kapetanu hrvatske nogometne reprezentacije, zvijezdi Reala, Luki Modriću. Naime, Berbatov smatra da je Luka Modrić jedan od najboljih veznih igrača svijeta u posljednjih deset godina. Berbatov također tvrdi kako Modrić na visokoj razini može igrati još nekoliko godina, bez obzira što mu je već 35 na leđima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Modrić ne igra, on leti u Real Madridu”, rekao je Berbatov te je nastavio: ‘‘Ne sumnjam da je jedan od tri-četiri najbolja vezna igrača u posljednjem desetljeću. Luka je na razini Inieste i Xavija Hernándeza, bez sumnje. Nije slučajno što je u ovom desetljeću jedini igrač koji je bio sposoban prekinuti dominaciju Messija i Cristiana Ronalda i uzeti Zlatnu loptu.”

Berbatov otkriva i tajnu uspjeha Luke Modrića i njegove uspješne, duge karijere…

”Uskoro će Luka imati 35 godina, ali kada znate čitati nogometnu igru kako je on čita i kada možete tempirati svoju snagu, onda možete igrati nogomet dokle god to budete željeli. Nastavi li ovako igrati pred njim je još nekoliko godina karijere na vrhunskoj razini.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.