Bivši predsjednik Juventusa usudio se reći ono što mnogi misle: ‘Ronaldo je bio promašaj’

Foto: fah

Istopila se sinoć u dramatičnoj uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka još jedna nada Juventusa da će u eri Cristiana Ronalda dohvatiti naslov u Ligi prvaka. Ronaldo je upravo zbog Lige prvaka i doveden u Torino iz Reala, ne samo da ove sezone neće osvojiti Ligu prvaka nego će prema svemu sudeći ostati i bez domaćeg naslova budući da Inter čvrsto drži vrh Serie A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi su, dakako, razočarani igrom Juventusa ove sezone, pa tako i bivši klupski predsjednik Giovanni Cobolli Gigli. Navijači traže odlazak trenera Andree Pirla, a bivši predsjednik kluba tvrdi kako je dovođenje Ronalda zapravo bila pogreška te da bi ga trebalo prodati.

”Apsolutno smo pogriješili njegovim dovođenjem. Rekao sam to i prvoga dana. On je veliki prvak, ali je preskup. Red je da klub koji ga plaća milijun eura po postignutom golu nešto napravi. Trebali bi ga pustiti na kraju sezone”, rekao je Gigli, a koji za ispadanje iz Lige prvaka ne krivi Pirla već pogreške koje su napravili čelnici Stare dame.

Osim ispadanja iz Lige prvaka, kako smo već spomenuli, Juventusu ne ide u prvenstvu. Naime, Inter krupnim koracima korača prema tituli, dok Juventus drži treće mjesto s 10 bodova manje od Intera, ali crno bijeli imaju i utakmicu manje od milanskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.