Bivši predsjednik Reala, Lorenzo Sanz, preminuo od koronavirusa

Foto; snimka zaslona

Opasni koronavirus i dalje hara Europom, koja je postala svjetsko žarište pandemije, uz Italiju najteže je u Španjolskoj. Naime, u spomenutoj zemlji, nažalost, sve je više zaraženih i umrlih, španjolski mediji tako javljaju da je od koronavirusa preminuo i bivši predsjednik Reala, Lorenzo Sanz, koji se neko vrijeme nalazio na intenzivnoj njezi u jednoj bolnici u Madridu.  Liječnici su se danima borili za njegov život, no, na kraju ipak nisu uspjeli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Lorenzo Sanz na čelu kraljevskog kluba bio je između 1995. i 2000. godine. U Sanzovom mandatu Real je osvojio dvije Lige prvaka, prvu je osvojio 1998.godine, poslije 32 godine čekanja, a drugu dvije godine nakon toga.

Bivši predsjednik Reala u bolnici je završio nakon što je nekoliko dana imao visoku temperaturu. Liječnici su vrlo brzo dijagnosticirali problem s kojim se bori 76-godišnji Sanz, dakle, otkrili su da je pozitivan na koronavirus, što su, dakako, potvrdili i testovi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.