Bivši Vatreni šokirani Bišćanovim potezom: ‘Danas mi je predsjednik poslao poruku; ‘to su vaša hrvatska posla’

Foto: Olimpija Ljubljana, Twitter

U ciparskom Anorthosisu su šokirani jer umjesto da dođe kod njih na trening – Igor Bišćan preuzeo je klupu Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ta priča oko Igora Bišćana izravno se odnosi na mene, zato sam se odlučio nešto kazati na tu temu. Jer baš je mene predsjednik kluba pitao o Igoru Bišćanu, a ja sam kazao sve najbolje, rekao da bi on bio izvanredan trener za naš klub. I onda se dogodi ovo, neshvatljivo”, rekao je Gordon Schildenfeld za Sportske novosti.

Tu je i Danijel Pranjić koji je agitirao za Bišćanov dolazak.

“Danas mi je predsjednik poslao poruku; ‘to su vaša hrvatska posla’. Zamislite kako sam se osjećao. Sad se Pranja i ja moramo pravdati na način;’pa znate, pa nije, pa ovo, pa ono’… Užasno nam je neugodno”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bišćan je sad ovim potezom zatvorio ulaz svim Hrvatima na Cipar! Sad će svi dobro razmisliti hoće li dovesti nekoga iz Hrvatske. Baš nam je teško, nas se pitalo za Bišćana, obojica smo rekli “da, naravno”. Trenerske vrijednosti Bišćana su vrhunske. Sad se ovaj događaj tiče nas, stvarno nije bilo korektno od Bišćana”, smatra on.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.