Bizarnosti u Barceloni se nastavljaju, a izgledni budući predsjednik kluba najavljuje da će potjerati Komena bez obzira kakvu sezonu imao…

Foto: fah

Barcelonu, bez obzira na dovođenje novog trenera Ronalda Koemana, trese nezapamćena kriza, koju je samo produbila vijest da je Lionel Messi, kao zaštitni znak kluba s Nou Campa, nezadovoljan te da navodno želi otići, a o čemu pišu svi španjolski mediji.  Neki bi rekli Messi zapravo želi pobjeći iz cirkusa koji je poprimio apsurdne razmjere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koeman jedva da je stigao u Barcelonu a čovjek koji sam sebe vidi na čelu tog kluba već mu najavljuje otkaz pa makar pokorio Španjolsku i Europu. Kakvog sve to uopće ima smisla i tko bi Koemana otjerao ako bi s Barcelonom doista osvojio Ligu prvaka i španjolsko prvenstvo? Neozbiljne su to najave od čovjeka koji sve radi kako bi sjeo na mjesto Josepa Marie Bartomeua, koji je Koemana i doveo na klupu Barce, a Koeman je zbog toga, podsjetimo, napustio izborničko mjesto vrlo jake reprezentacije Nizozemske.

Čovjek za kojeg svi govore da je veliki favorit za novog predsjednika Barcelone, Victor Font, poslao je neozbiljnu javnu poruku navijačima Barce, obećao je da će Koemana potjerati istog trenutka kad dođe na čelo kluba, čak i ako Nizozemac s Barcom iza sebe bude imao najbolju moguću sezonu.

”Čak i ako će Koeman imati čudesno dobru sezonu: moje mišljenje se neće promijeniti. Dat ću mu otkaz!”, poručio je Font te je dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Upozoravam sve: Ronald Koeman neće biti trener Barcelone u sezonu 2021/22. Onaj koji razumije kako moraju biti posložene sve kockice i u klubu i u momčadi zove se: Xavi Hernandez.

O imenovanju trenera odlučuje board direktora, a u ovom se slučaju već zna kakva je odluka. Pa pogledajte Lea Messija… Čovjek je razočaran, lud od ovog kaosa koji sad imamo u klubu. A ja poručujem ovo: Messija će 2021. trenirati: Xavi! ”, rekao je izgledni budući predsjednik Barcelone, koji ima 48 godina. Inače je uspješni katalonski poslovni čovjek koji oko sebe duže vrijeme okuplja ljude kako bi sjeo na mjesto koje danas drži Bartomeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.