Bjelica došao na pregovore sa Zoranom Mamićem

Foto; snimka zaslona

Još uvijek aktualni trener Dinama Nenad Bjelica došao je danas s maskom na licu i u pratnji odvjetnika Tomislava Kasala u klupske prostorije u Maksimiru te se očekuje sporazumni raskid i objava o konačnom razlazu kluba i trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do sukoba s klubom došlo je nakon što su Bjelica i igrači odbili smanjenje primanja. Uslijedio je pravi rat i postalo je jasno da od zajedničke budućnosti nema ništa.

Upitan je način rastanka, jer Bjelica ima čvrst ugovor. Dinamo će mu, navodno, ponuditi određenu odštetu, no ako najuspješniji Dinamov trener u 21. stoljeću ne pristane na kompromis navodno je klub spreman i na jednostrani raskid ugovora bez odštete, gdje bi se pozivao na naputke FIFA-e i UEFA-e o izvanrednoj situaciji, no što bi gotovo sigurno završilo na sudu.

Bjelica bi po postojećem ugovoru do kraja mandata u lipnju 2021. zaradio više od dva milijuna eura, a Dinamo mu je, priča su u maksimirskim kuloarima, spreman ponuditi maksimalno 800.000 eura za prijevremeni razlaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu igrači su počeli potpisivati prvotno predložene anekse o smanjenju plaća, a klub im je napravio ustupak u odnosu na prvi plan i još su primanja za ožujak dobili u punom iznosu.

Novi trener Dinama trebao bi postati dosadašnji trener sjajne mlade momčadi Igor Jovičević, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.