Bjelica najavio okršaj sa Poljacima i nahvalio Modrića

Foto: fah

Trener Dinama Nenad Bjelica dobar je poznavatelj i poljskog nogometa, radio je u Lechu iz Poznana, tako da je u intervju za tamošnji “TVPSPORT.pl” najavio današnji dvoboj u Ligi nacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bjelica je komentirao Dinamove igrače koji se nalaze u krugu reprezentacije.

– Mislim da će Pjaca biti zamjena, Petković, Baturina i Sučić imaju priliku od prve minute. U posljednje vrijeme su u jako dobroj formi. Bili su u sjajnoj formi i puno su pomogli momčadi, rekao je Bjelica te istaknuo kako bi mogli Poljskoj napraviti dosta problema.

Dinamov trener je također spomenuo veliku konkurenciju unutar momčadi, naglašavajući da su neki mladi igrači, poput Igora Matanovića, Luke Sučića, Petra Sučića, Martina Baturine, već pozvani u seniorsku reprezentaciju iako bi mogli igrati za U21.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekao je Bjelica da se mnogo toga promijenilo nakon odlične predstave protiv Poljske u Osijeku.

– Bili smo puno bolja momčad, dominirali smo u drugom poluvremenu. Atmosfera u momčadi ponovno je dobra. Imamo mnogo mladih igrača. Izbornik je pozvao nekoliko igrača koji su nedostajali za Euro. Sadašnja Hrvatska opet je vrlo jaka, rekao je Bjelica te dodao o toj prvoj utakmici u grupnoj fazi Lige nacija.

– Bio sam na toj utakmici u Osijeku i prvi dio utakmice nije bio dobar. Nakon 45 minuta nitko nije zaslužio pobjedu. Nakon toga Hrvatska je izgledala puno bolje. Poljaci su izgledali pomalo umorno nakon pobjede protiv Škotske. Vidjelo se da ih je taj susret stajao puno snage. Vjerojatno zato nisu odigrali na dobroj razini u drugom dijelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Govoreći o Luki Modriću, Bjelica ga opisuje kao fenomena, naglašavajući njegovu izvanrednu formu i važnost za momčad: – Luka igra na nivou kao da ima 30 godina, ne možete računati na njegov slabiji učinak. Njegova prisutnost i motivacija su od ključne važnosti za mlade igrače, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.