Bjelica nakon teške pobjede: ‘Možda i najgora igra otkako sam došao u Osijek’

Foto: fah

Nogometaši Osijeka svladali su na svom terenu Istru 1961 rezultatom 1:0, dakle, puno teže od očekivanja. Ipak, s obzirom na šokantni poraz Dinama od Šibenika na Maksimiru ova tri boda Osijeku su od velike važnosti u borbi za naslov prvaka Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon pobjede protiv Istre trener Osijeka Nenad Bjelica je kazao:

”Čestitam mojim igračima na pobjedi, ali i Istri 1961 na prikazanoj igri. Na terenu se nije vidjela razlika tko je drugi, a tko u donjem dijelu tablice. Mi smo imali u momčadi nekoliko indisponiranih igrača i to se osjetilo. Možda je ovo i najgora igra moje momčadi otkako sam došao u Osijek.”

Fausto Budicin, trener Istre 1961, imao je razloga za razočarenje, bili su blizu barem jednom bodu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Nažalost, ponovila se priča iz naše utakmice s Rijekom. Dobro smo se spremili i dobro se nosili s Osijekom kojem čestitam na pobjedi jer ipak je on zabio gol i izborio bodove. Mislim da smo zaslužili pozitivniji rezultat od ovog novog nesretnog poraza u kojem smo, na našu žalost, poklonili prigodu za taj jedan pogodak domaćinu.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.