Bjelica: “Nema nikakve mrlje našoj pobjedi protiv Rijeke”

bjelica
Foto: fah

Nogometaši Osijeka u nedjelju igraju u Puli kod Istre 1961 susret 6. kola Prve HNL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodeća momčad prvenstva tražit će nastavak uspješnog niza i nove bodove kojima bi ostali na vrhu ljestvice.

Trener Osijeka Nenad Bjelica prije nego se posvetio utakmici u Puli osvrnuo se još jednom na priču oko (ne)spornog zaleđa koja je okupirala javnost proteklih dana i iskrivila sliku o trijumfu njegove momčadi.

– Poslije utakmice s Rijekom bilo je dosta polemika, stvari koje nama nisu išle u korist pisane su velikim slovima u naslovu, a one istinite, koje prikazuju kakva se situacija dogodila na travnjaku, nisu napisane ili su pisane sitnim slovima. Činjenica je da u toj utakmici nitko nije bio oštećen, da je pomoćni sudac donio ispravnu odluku što je potvrdio i šef sudaca Bruno Marić. Njegova isprika Rijeci na portalima i u medijima je ispala kao isprika zbog neke greške, a greška je bila samo u crtanju linije, dok je odluka u konačnici bila ispravna i to je bitno spomenuti. Donesena odluka je ispravna i nema nikakve mrlje našoj pobjedi protiv Rijeke kojoj želim puno sreće u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu, istaknuo je Bjelica, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.