Bjelica: Normalno je da je šok primiti gol iako smo apsolutno dominirali; Burić: Imali smo jako puno sreće

Zagreb, 22.11.2019 - Utakmica 16. kola Prve HNL Dinamo - Hajduk. Na slici treneri Nenad Bjelica i Damir Burić. Foto HINA/ Dario GRZELJ/ dag

Nakon remija Dinama i Hajduka razloga za zadovoljstvo imaju gosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mi danas u prvom poluvremenu nismo imali manje šansi nego protiv Rijeke. Tamo smo vodili 4:0 na poluvremenu, a ovdje je bilo 1:1. Danas Hajduk nije imao nijednu polupriliku, a uzeo je bod. Normalno je da je to šok, primiti gol na poluvremenu u kojem smo apsolutno dominirali, ali to je tako”, rekao je Dinamov trener Nenad Bjelica izjavi nakon remija.

“Zadovoljan sam s momčadi, jednio nisam s rezultatom. Ali ništa se bitno nije promijenilo. Imamo četiri boda prednosti i utakmicu manje. Najvažnije da su svi igrači završili zdravi”, dodao je Dinamov trener.

Što je sa Petkovićem?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Izdržao je i neće biti problema s Atalantom”.

Govorio je i trener Hajduka Damir Burić.

“Dinamo je napravio jak pritisak. Imali smo jako puno sreće u tim trenucima, nismo se dobro snašli. Imali smo dosta problema oko sastava i oko svega. Jednom borbenom i sretnom i spretnom utakmicom smo iščupali bod. Svjesni smo kvalitete suparnika”, istaknuo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nismo radili pritisak na loptu i Dinamo je sigurnim pasovima lako ulazio u prostor. To smo promijenili u drugom dijelu. Nismo mogli odraditi dobar trening uoči utakmice i loše smo izgledali. Protiv Rijeke ćemo sigurno bolje izgledati”, dodao je Burić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.