Bjelica o bizarnom autogolu: Događa se, ovaj rezultat drži nas budnim

Foto: fah

Trener Osijeka Nenad Bjelica bio je zadovoljan pobjedom 2:1 nad Kyzylzharom u prvoj utakmici drugog pretkola Konferencisjke lige. Pronašao je razlog za zadovoljstvo čak i zbog bizarnog autogola Nejašmića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– To se događa, da nema grešaka u igri ne bi bilo ni golova za nas ni za protivnike. Idemo dalje. Ovaj nas rezultat drži budnim. S 0:2 bismo možda mislili da je gotovo, i mi i naši navijači, a ovo nas drži budnim i to me raduje, rekao je o autogolu Nejašmića u 84. minuti.

– Prilagodba na teren, vremenske uvjete i razliku u vremenu nije bila lagana, vidjeli ste na početku utakmice da možda nismo najbolje ušli, ali kako je utakmica prolazila rasli smo u igri i formi, na kraju pobijedili. Čestitao bih svojim igračima koji su odigrali dobru utakmicu, vjerujem da su u uzvratu naši izgledi za prolaz veliki, a to je najvažnije, dodao je Bjelica.

Osječani su poveli golom Topčagića, a Kleinheisler je odličnim pogotkom osigurao pobjedu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Znamo što imamo u Laszlu, kada je ušao u sredinu, kada je u zoni udarca, on uvijek je opasan za suparnika. Drago mi je i zbog Topčagića koji je igrao u Kazahstanu, marljivo je radio, postigao pogodak i na tome mu čestitam, kao i cijeloj momčadi.

Bjelica zna da će njegovim momcima u uzvratu u Gradskom vrtu trebati podrška s tribina:

– Suparnik je pokazao ne samo borbenost, nego su i kvalitetnim akcijama došli do nekih prilika. Ona greda na početku, pa udarac kojeg je obranio Ivušić… Pred nama je puno posla u uzvratnoj utakmici, zato apeliram na naše navijače da nas dođu podržati u uzvratu, vjerujem da ćemo im priuštiti zadovoljstvo, poručio je Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.