Bjelica otkrio koja četvorica odlaze iz Osijeka na kraju sezone

Foto: fah

Stoper Adrian Leon Barišić potpisao je prvi profesionalni ugovor s NK Osijekom, a tom je prilikom Nenad Bjelica odgovarao i na pitanja novinara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Postaje standardni član naše momčadi za sljedeću sezonu, jedan od četiri stopera koje ćemo imati na raspolaganju, nadamo se da će se razvijati na način na koji se dosad razvijao. Čestitke i svim trenerima koji su ga vodili u omladinskom pogonu, rekao je Bjelica.

– Najveći dan u mojoj dosadašnjoj karijeri, kazao je Barišić i zahvalio svim trenerima te upravi kluba te dodao: – Zadovoljan sam i ponosan na cijeli put. Hvala trenerima u B momčadi koji su mi pomogli da dođem do ovog nivoa i prvog profesionalnog ugovora.

Komentirao je Bjelica činjenicu da je Mile Škorić dobio poziv izbornika Zlatka Dalića za Europsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Velika nam je čast da je Mile dobio poziv za reprezentacije, isto tako je na pretpozivu Ivušić, možemo biti ponosni na sve reprezentativce. Mi najnormalnije računamo da će Mile biti s nama, ne znam hoće li biti transfera, ako on ostane, radovat ćemo se, dobrih stopera nikad nema previše.

Otkrio je Bjelica koji igrači napuštaju klub na kraju sezone.

– U sljedećoj sezoni s nama neće biti Guti, Gyurcso, Lopa i Santini. To su četiri igrača koja zbog naše ili njihove želje neće nastaviti suradnju. Zahvaljujem im na suradnji, za sve što su dali momčadi, rekao je Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Santini će pokušati pronaći novi izazov, ali otvoreni smo, ako on ne pronađe izazov za sebe, da se dogovorimo u budućnosti, objasnio je dodatno trener Osijeka.

– Potpisali smo i produženje posudbe s Antom Ercegom, na još godinu dana iz njegovog Brondbyja, iako smo svjesni da ga nećemo moći koristiti do prvog ili drugog mjeseca zbog ozljede, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.