Bjelica otkriva detalje razgovora s Fenerbahčeom: ‘Imao sam tri razgovora s predsjednikom’

Foto: fah

Nenad Bjelica više nije trener Dinama, povukao se u svoj dom u Klagenfurtu i čeka neke nove izazove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Fener? Mogu reći da smo razgovarali, pregovaramo, ali nismo se još dogovorili. Oko 95 posto onoga što je izašlo u turskim medijima, pa su hrvatski mediji kasnije prenijeli, neistina je. Svašta je tu pisalo, od imena imena igrača, uvjeta ugovora, kažem, 95 posto su neistine”, kaže za Sportske novosti.

“Fener je velik klub s 30 milijuna navijača i za svakog trenera veliki izazov, ali zasad nema dogovora o angažmanu. Hoće li se dogoditi, ne mogu znati. Imao sam tri razgovora s predsjednikom Alijem Kocom, jednim od najmoćnijih ljudi u Turskoj, prva dva bili su više informativni razgovori, treći put smo pričali o uvjetima, ali dogovora još nema. Iskreno, sve druge opcije i ponude, uglavnom s istoka, stavio sam postrani, jer Fener je najveći od tih klubova koji me traže. Tek kad vidim kako će to proći okrenut ću se drugim opcijama”; otkriva.

“Meni je nepoznanica zašto je Dinamo donio odluku na ovaj način, ultimativno, kad smo u 22 mjeseca sve situacije i odluke rješavali zajednički. Tretirali su me kao drugog čovjeka iza gospodina Barišića, to su riječi Zorana Mamića, a onda drugog čovjeka kluba ne pitaš ništa o tome. Ne razumijem zašto nisu to sa mnom komunicirali. I koja je bila namjera. Ja sam 22 mjeseca davao sve od sebe za Dinamo, ponašao sam se racionalno, o svemu se dogovarao s njima, imao sjajan odnos sa svima, s momčadi, članovima stožera i ljudima u klubu nisam imao nijedan konflikt. Jesam li kome postao teret zbog uspjeha, to doista ne znam”, zaključuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.