Bjelica pohvalio trenera Hajduka, Osijek doveo još jednog igrača

Foto: snimka zaslona

Nogometaši Osijeka u subotu na Gradskom vrtu od 15 sati protiv Hajduka nastavljaju utrku s Dinamom na vrhu Prve HNL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atmosfera u momčadi Osijeka je najbolja moguća, ističe trener Osijeka Nenad Bjelica uoči utakmice sa Splićanima. Hajduk je jedina momčad koju Osijek nije pobijedio ove sezone u ligi, u prvom dijelu prvenstva Splićani su upisali pobjedu na Gradskom vrtu, a na Poljudu odigrali su neriješeno.

– Hajduk je Hajduk, i kad nije u najboljem stanju je veliki klub i poštujemo ga, ima kvalitetne igrače, rekao je Bjelica te nastavio o novom treneru protivnika Paolu Tramezzaniju:

– Ne možemo znati hoće li igrati s visokim presingom ili se braniti u defenzivnom bloku. Znam inače trenera Tramezzanija, imao sam priliku pričati s njim dok sam bio trener Spezije, bio je u našem kampu i gledao treninge. Ugodan čovjek i dobar trener, rezultati govore o njemu, objašnjava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na konferenciji za medije predstavljen je još jedan igrač, obrambeni igrač LASK-a Jevgen Čeberko koji dolazi na posudbu do ljeta 2022.

– Kvalitetan je tehnički, u duelu i vjerujem da će se dobro prilagoditi. Doveden je na besplatnu posudbu. Dobio sam najbolje informacije iz svlačionice LASK-a, znam neke igrače tamo i nadam se njegovoj uspješnoj karijeri ovdje, kazao je Bjelica, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.