Bjelica uoči Hajduka: To može biti prednost, ali i ne mora

Foto: fah

Trener Nenad Bjelica i branič Danijel Lončar najavili su utakmicu Osijeka u sklopu sedmog kola SuperSport HNL-a protiv Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvoboj se igra u nedjelju od 21.05 sati.

– Čeka nas protivnik koji je pokazao svoju kvalitetu prošle i ove sezone. Poštujemo ih, ali vjerujemo od sebe i da možemo biti bolji od njih, ako ćemo zadržati nivo igre kao u prvom dijelu protiv Dinama, rekao je Bjelica.

– Atmosfera nije idealna zbog rezultata, ali nadamo se da će to promijeniti protiv Hajduka. Nadam se da ćemo pokazati pravo lice i doći do pobjede da se vratimo tamo gdje zaslužujemo biti, kazao je Lončar na početku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osijek se nalazi tek na devetom mjestu hrvatskog prvenstva s pet boda, a Hajduk je treći s devet bodova, ali ima i dvije utakmice manje.

Hajduk je jučer igrao protiv Villarreala u play-offu Konferencijske lige te će sigurno biti umoran.

– To može biti prednost, ali i ne mora. Hajduk ima dobar kadar, jučer su imali na klupi 7,8 igrača koji su bili ove sezone bili starteri. No, sigurno da će biti fizički i mentalno potrošeni nakon dvije takve utakmice Vidjet ćemo u kojem će sastavu istrčati na teren. Mi ovisimo sami o sebi te želimo biti bolji nego u prethodnim utakmicama. Morat ćemo zadržati koncentraciju i nivo igre svih 90 minuta, kazao je Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nismo u najboljoj formi, ali bilo je dosta utakmica ove sezone kad nismo bili loši, no rezultat nam je okrenuo leđa. Samo zajednički moramo doći do pobjede. Trebamo živjeti jedni za druge svih 90 minuta, dodao je Lončar na pitanje o izlasku iz rezultatske krize.

László Kleinheisler je igrač koji ima veliku kvalitetu i koji bi puno toga mogao donijeti Osijeku u budućnosti, no još nije pričano o njegovom novom ugovoru.

Jedan od dvojca Mihael Žaper/Darko Nejašmić vjerojatno će igrati od prve minute protiv Hajduka nakon što se obojica vraćaju nakon ozljede, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.