Blanka otputovala u Sopot: Nastup na SP-u me jako veseli

Od petka do nedjelje se u Sopotu održava Svjetsko atletsko prvenstvo. Hrvatska će imati tri predstavnice, visašice Blanku Vlašić i Anu Šimić te Andreu Ivančević koja će nastupiti na 60m s preponama. Blanka je prva danas otputovala za Poljsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Prošle su već 2,5 godine od mojeg zadnjeg velikog natjecanja pa me nastup jako veseli. Treninzi su prošli u najboljem redu, zdrava sam i spremna za kvalifikacije. Maksimalno sam koncentrirana na te kvalifikacije u petak, a ako prođem u finale sve je moguće. No željela bih se suzdržati od najava i očekivanja. Idemo dan po dan, korak po korak pa što bude – rekla je Vlašić.

U petak u 10 sati u vis će skakati i Šimić koja je dvaput potvrdila normu od 194 centimetra, što joj je ujedno i osobni rekord.

– Očekujem da ću izboriti finale jer sam ove godine ukupno tri puta skakala tu visinu – rekla je Ana koja s Andreom u Sopot putuje u srijedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivančević ima nešto manja očekivanja, nju bi zadovoljio plasman u polufinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.