Blanka Vlašić podržala kolege atletičare

Foto: Instagram

Najbolja hrvatska atletičarka Blanka Vlašić pojavila se na dodjeli nagrada Međunarodnog atletskog saveza (IAAF) u Monte Carlu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije osvojila nikakvu nagradu jer je zbog ozljede na predahu, no podržala je kolege koji su osvojili nagradu.

#aboutlastnight #iaafathleticsawards2017 @iaaf_athletics

Objavu dijeli Blanka Vlasic-official (@blankavlasic_official)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blanka se u zadnje vrijeme često pojavljuje na tribinama na kojima svjedoči svoju vjeru.

“U jednom trenutku ostala sam bez svega, nisam mogla trenirati, ni hodati. Nisam imala volje za životom i postala sam depresivna. Imala sam osjećaj da više nisam Blanka ako ne skačem”, rekla je tada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sve je počelo s ozljedom, sigurna sam da mi je Gospodin progovorio oduzevši mi ono najdraže kako bi mi pokazao da postoji nešto bolje od pobjeda i od onoga što smatram najvećim ostvarenjem”, poručila je Blanka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.