Boatengova priča: Imao brdo novca, a onda u dvije godine sve potrošio na jahte, automobile i ‘prijatelje’

Foto: fah

Napadač Las Palmasa Kevin Prince Boateng (29) bio je jedan od najvećih svjetskih talenata koji je oduševljavao igrama u dresu Milana. Ali nakon što je krenuo strelovito uslijedio je i strmoglavi pad koji je prije godinu i pol dosegnuo vrhunac nakon što je Schalke jednostavno izbacio iz momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U velikom intervjuu koji je dao Marci ganski je igrač ispričao što mu se to događalo dugi niz godina.

“U dvije godine potrošio sam sav novac koji sam imao, na provode, jahte, automobile, na prijatelje koji su bili oko mene, a ustvari mi nisu bili prijatelji. Jednostavno sam ‘pukao’ pod pritiskom slave i golemog novca koji sam imao. Bilo je to previše za nekoga tko je odrastao jako siromašan. Sada opet uživam u nogometu, Primera je najbolja liga na svijetu. Poštujem svakog suigrača, što prije nije bio slučaj i sve ću napraviti za uspjeh momčadi”, otkrio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.