Boban: ‘Ovo finale je htjela UEFA? Nemojte me nasmijavati’

Foto: fah

Zvonimir Boban dao je intervju za La Gazzettu dello Sport u kojem je govorio o Engleskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Smiješno je misliti da UEFA favorizira Englesku. Finale će biti prekrasno, bit će to okršaj dva nogometna diva”, rekao je Boban za Gazzettu.

“Ovo finale je htjela UEFA? Nemojte me nasmijavati. Teorije zavjere su uvijek postojale, ali svi koji su u nogometu znaju da nas čeka potpuno čisto finale”, dodao je.

Govorio je i o Italiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ova momčad ima poseban duh, vidjeli smo ga i ranije, ali smo svi imali sumnje. Nismo znali koliko se visoko ova momčad može podići”, rekao je Boban pa dodao:

“Ako gledamo samo općenitu kvalitetu, ovo nije najbolja Italija, ali Mancini je napravio remek-djelo. Najbolji igrač je Donnarumma, a tu su još Chiesa i Jorginho, oni donose prevagu.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.