Boban se prisjetio razgovora s Ibrahimovićem na Badnjak

Foto: fah

Milan nakon dugo vremena igra odličnu sezonu, nalaze se pri vrhu Serie A, igraju Ligu prvaka i navijači se s razlogom mogu nadati velikim stvarima u ovoj sezoni. Razlog tome mnogi pripisuju povratku legendarnog napadača Zlatana Ibrahimovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O tome kako je došlo do spektakularnog transfera govorio je za Sportsweek La Gazzette dello Sport proslavljeni hrvatski reprezentativac i legenda Milana, Zvonimir Boban.

Opisao je kako je izgledao kontakt između njega i Zlatana Ibrahimovića.

– Bio je Badnjak 2019. godine u pola 11 navečer. I zove me, ne biste vjerovali, Zlatan. Na mobitelu koji je zvonio piše mi – Ibrahimović. Javi se on i kaže: Čestitam, ti i Milan upravo ste potpisali Zlatana Ibrahimovića, rekao je Boban.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši kapetan Vatrenih kazao je da će Zlatanu uvijek biti zahvalan za odluku koju je donio.

– Zlatan je posebna osoba. Njegova osobnost dovoljna je za cijelu momčad. Pomalo je apsurdno da je u tom trenutku, za klub koji je osvojio sve što se može osvojiti, povratak 38-godišnjaka bio toliko ključan. Da smo doveli Haalanda ili Mbappéa ništa se ne bi promijenilo. Niti jedan igrač na svijetu nije toliko mogao utjecati na mentalitet momčadi kao Ibrahimović. Njegov utjecaj je nevjerojatan, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.