Bogdanović najbolji u redovima teško poraženog Brooklyna

Foto: fah

U jutros odigranim utakmicama NBA lige, Brooklyn Nets našeg Bojana Bogdanovića teško su stradali na gostovanju kod Atlanta Hawksa sa 131-99. Inače, pomoćni trener Atlante je nekadašnji hrvatski izbornik Neven Spahija. Bogdanović je unatoč porazu ostavio izvrstan dojam na parketu, ubacivši 19 poena i dvije asistencije za 32 minute koliko je proveo na terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nismo ih još ni jednom dobili ove sezone, vidljivo je da nam u ovom trenutku baš i ne leže. Moramo poraditi na nekim stvarima” rekao je nakon poraza šuter Brooklyna Deron Williams, koji je ostao na slabih 10 koševa. Williams je u jednom trenutku prve četvrtine otišao na klupu za zamjene, ali umjesto njega nitko nije ušao na parket te je Brooklyn imao samo četiri igrača u igri. Nakon što je igrač Atlante pogodio oba slobodna bacanja, Williams je shvatio što je napravio i vratio se “odmoran” u igru.

“Gazili su nas od početka do kraja” – rekao je 61-godišnji trener Netsa Lionel Hollins pa dodao: “Baš su nas dobro išibali. Ništa više ne mogu reći o tome. Izašli su na teren i odigrali izvrsnu utakmicu.”

Ostali NBA rezultati:
Detroit Pistons – Miami Heat 99:98
Memphis Grizzlies – Washington Wizards 83:92
Charlotte Hornets – Philadelphia 76ers 92:91
Toronto Raptors – Boston Celtics 116:117 (produžetak)
Milwaukee Bucks – Orlando Magic 90:97
Dallas Mavericks – Golden State Warriors 110:123
Denver Nuggets – Los Angeles Clippers 92:107
Portland Trail Blazers – New Orleans Pelicans 99:90
Phoenix Suns – Utah Jazz 87:85
Atlanta Hawks – Brooklyn Nets 131:99

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.