Bogdanovićevih osam koševa u porazu Netsa

Bojan Bogdanović je postigao osam koševa u drugom porazu Brooklyn Netsa kod Atlanta Hawksa u prvom krugu doigravanja Istočne konferencije NBA lige. Hawksi su slavili 96:91, a Bogdanović je bio u početnoj petorci te je proveo na parketu malo manje od 34 minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za tricu je šutirao 2-6, a ukupni šut mu je bio 3-9. Susret je završio s osam koševa, tri skoka i dvije asistencije.

Gosti iz Brooklyna bili su u igri za pobjedu sve do samoga kraja, kod rezultata 93-91 Deron Williams se 10-ak sekundi prije kraja izborio za otvoreni šut s pet metara kojim je mogao poravnati rezultat, ali je promašio i taj pokušaj, kao i pet od prethodnih šest u utakmici. Nakon Williamsova promašaja, Kyle Korver je pogodio oba slobodna bacanja kojima je odveo Hawkse do nedostižne prednosti.

Treća i četvrta utakmica igrat će se u New Yorku, a Netsi moraju pobijediti kako bi ostali u igri za prolazak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.