Borba za Ligu prvaka, navijači Intera uputili oštar ultimatum igračima: ‘Nakon utakmice bit će party ili rat’

Foto: fah

Navijači Intera upozorili su igrače “Nerazzurra” kako će u nedjelju nakon utakmica protiv Empolija biti ‘party ili rat’.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter će u susretu posljednjeg kola Serie A u nedjelju ugostiti Empoli i pobjedom bi osigurao plasman u Ligu prvaka. Bodovi su važni i Empoliju koji se bori za prvoligaški spas.

“U nedjelju nema isprike. Nakon utakmice bit će party ili rat,” poručili su ultrasi Intera.

U poruci koju je Curva Nord, udruga navijača Intera objavila na društvenim mrežama, piše kako su uvijek bili uz momčad, a tako će biti i u nedjelju. Ali…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bodrit ćemo vas cijelu utakmicu, podržali smo momčad kada je trebalo isključiti Icardija iz sastava, no sada svlačionica mora preuzeti odgovornost,” poručili su najžešći navijači Intera.

Inter uoči posljednjih 90 minuta sezone drži četvrto mjesto, posljednje koje vodi u LP. Inter ima 66 bodova kao i Atalanta na trećem mjestu, Milan je peti s bodom manje, dok je Roma šesta sa 63 boda. Iz ovog društva dvije će momčadi izboriti Ligu prvaka, jer su dvije karte već rezervirane za prvaka Juventus i doprvaka Napoli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.