Borna Ćorić: ‘Ove sam godine bio na putu 47 tjedana, najviše mi nedostaju obitelj i prijatelji’

Foto: fah

Uoči putovanja u Španjolsku Borna Ćorić za IN Magazin je otkrio kako je sada vrijeme za dobru atmosferu u reprezentaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bilo je što je bilo, to je sada iza nas. Između nas je atmosfera uvijek bila sjajna, mi smo prvenstveno svi prijatelji i nakon toga smo teniski kolege. Nikad, nikad nije bila loša atmosfera”, objasnio je.

“Nekad mi to teško pada, sigurno mi nije lako. Ove sam godine bio na putu 47 tjedana. Doma sam po nekoliko dana, najviše mi nedostaju obitelj i prijatelji, stres je stalno prisutan i ponekad me od svega zaboli glava”, priznao je Borna.

Uskoro slavi rođendan, ali ne planira veliko slavlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nisam ništa isplanirao jer ga neće biti. Da budem iskren, mislim da ću ga prespavati. Pada mi na četvrtak, a moram igrati u ponedjeljak, pa proslava ne dolazi u obzir”, izjavio je.

Otkrio je i kako provodi slobodno vrijeme.

“Izlazim s prijateljima, odemo na večeru, družim se s dragim ljudima i to me najviše opušta”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.