Borna Ćorić: ‘Ovo je nešto posebno, razmišljao sam da odustanem, a prošlo je bolje od očekivanja’

Foto: fah

Borna Ćorić protiv Rogera Federera igrao je nadrealno dobro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovo je nešto posebno. Kao što sam već rekao, na turnir sam došao s ukočenim vratom. Razmišljao sam čak o tome da odustanem od turnira zbog bolova. Nisam igrao baš dobro, nisam se osjećao dobro. Nisam stvarno znao kako će to sve završiti. Rekao sam sam sebi, dobro, nemaš što izgubiti. Na kraju sam napravio i odigrao 100 puta bolje nego što sam očekivao”, poručio je Borna.

Naime, na turnir je stigao s ukočenim vratom. U dinalu ga čeka Novak Đoković koji je pobijedio Aleksandera Zvereva sa 6-2, 6-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.