Bradarić nakon teškog poraza na Rujevici: ‘Puno pričamo u zadnje vrijeme, ali malo radimo na terenu’

Foto: fah

Nogometaši Rijeke poraženi su u sklopu Europske lige od bečke Austrije na Rujevici, težak poraz za hrvatskog prvaka koji vjerojatno znači i oproštaj od sna o europskom proljeću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice igrači Rijeke bili su zbunjeni, razočarani, ali i svjesni da su potpuno podbacili.

“Teško je sad pričati… Težak je ovo poraz. Puno pričamo u zadnje vrijeme, ali na terenu malo radimo. Doživjeli smo debakl, ovo je bila izuzetno loša utakmica i čestitke Austriji koja je pokazala da igra lijep nogomet. Mi se moramo dobro zamisliti. Loše smo izgledali, ja prvi i mislim da trebamo stvarno ozbiljno poraditi na nekim stvarima i ovo ne izgleda dobro.

Na treninzima to dobro izgleda, a kad izađemo na teren… Uvukla se velika nervoza i samopouzdanje nije ni blizu kakvo je bilo. Najlakše je sad pričati, treba sad raditi i pokušati do kraja odraditi sve na najbolji način”, rekao je nakon utakmice i poraza od 4:1 Filip Bradarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.