Brat legendarnog boksača Julia Cesara Chaveza, Rafael Chavez Gonzalez ubijen u svojoj kući

Foto: Snimka zaslona

Brat legendarnog meksičkog boksača Julia Cesara Chaveza (54), Rafael Chavez Gonzalez ubijen je u svojoj kući u Culiacanu u zapadnom Meksiku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lokalni mediji su objavili kako se Rafael Chavez Gonzalez pokušao suprotstaviti pljačkašima koji su upali u njegovu kuću.

Julio Cesar Chavez je nastupao od 1980. do 2005. i smatraju ga najboljim meksičkim boksačem svih vremena i jednim od najboljih boksača svijeta. Tijekom karijere je šest puta bio svjetski prvak u tri različite težinske kategorije. Smatran je za jednog od najvećih udarača u lakim kategorijama.

U karijeri je upisao 115 borbi ostvarivši pritom 107 pobjeda, šest poraza i dva neodlučena ishoda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Meksiku se ove godine značajno povećao broj ubojstava. Tijekom prvih pet mjeseci 2017. godine zabilježeno je 9,916 ubojstava u cijeloj zemlji što je 30 posto više u odnosu na isti period prošle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.