Brekalo govorio o ostanku u Hajduku

Split, 11. veljače 2024. Utakmica 22. kola HNL-a Hajduk - Slaven Belupo.Na slice Josip Brekalo. foto HINA/ Mario STRMOTIĆ/ ms

Hrvatski nogometni reprezentativac Josip Brekalo u zimskom prijelaznom roku došao je na posudbu u Hajduk iz Fiorentine. Brekalo bi se tako, prema dogovoru Hajduka i Fiorentine, sada trebao vratiti u talijanski klub s kojim ima ugovor do ljeta 2026. godine. O tome je sada i progovorio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ja sam igrač Fiorentine, koji je ovdje na posudbi. Vidjet ćemo kakvi su njihovi planovi kada završi sezona. Naravno, ponosan sam što sam dio tako velikog kluba i nadam se svojoj šansi tamo.

Došao sam ovamo dati sve od sebe, vratiti se u formu. Između ostaloga, ja sam inzistirao na posudbi, oni su bili zadovoljni sa mnom. Kao što sam rekao, igra se svaka dva, tri četiri dana i svaki im je igrač bio bitan.

Međutim, radi svojeg razvoja i forme tražio sam izlaz u nekoj posudbi. Na kraju je najbitnije da sam se vratio u formu i da mogu iduće sezone krenuti što bolje”, odgovorio je Brekalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.