Brojni izostanci: Izbornik Dalić priključit će Alena Halilovića za utakmicu protiv Walesa u Osijeku

Foto: fah

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić priključit će kapetana mlade reprezentacije Alena Halilovića A selekciji koja se priprema za susret kvalifikacija EURA s Walesom u Osijeku 8. lipnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapetan Hrvatske U-21 Alen Halilović priključit će se seniorskoj reprezentaciji na nedjeljnom treningu u Rijeci te će konkurirati za nadolazeću kvalifikacijsku utakmicu s Walesom.

Izbornik Zlatko Dalić zbog ozljeda ne može računati na Ivana Rakitića, Antu Rebića, Nikolu Vlašića, Marka Roga i Filipa Bradarića te je odlučio pojačati kadar za ovaj važan dvoboj.

Alen Halilović, koji je klupsku sezonu dovršio u dresu Standarda iz Liegea, ima već devet nastupa za Vatrene u razdoblju od 2013. do 2016. godine, a mlade je reprezentativce u prošlom ciklusu predvodio do plasmana na ovoljetno Europsko prvenstvo u Italiji i San Marinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.