Brugge i Bayern prošli, ekspresni ‘hat-trick’ Salaha, trijumf Tudora

Foto: fah

Nakon Napolija, plasman u osminu finala nogometne Lige prvaka u srijedu su osigurali još Club Brugge i Bayern. Oni su se pridružili Realu iz Madrida i Manchester Cityju koji su još u utorak već nakon 4. kola i teoretski izborili nastup među posljednjih 16 klubova u ovosezonskom izdanju Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napoli je do četvrte pobjede u isto toliko nastupa u skupini A stigao svladavši na svom terenu Ajax sa 4-2 (2-0).

Liverpool je kao gost nadigao Rangers sa 6-1 (1-1) i tako stigao nadomak prolaska. Borna Barišić odigrao je čitav susret za Rangers, dok je Antonio Mirko Čolak igrao do 76. minute.

Napoli je na vrhu ljestvice s maksimalnih 12 bodova, tri više od drugog Liverpoola, a devet od trećeg Ajaxa, dok je na dnu Rangers bez bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U najzanimljivijoj utakmici večeri Barcelona i Inter su na Camp Nou podijelili bodove igravši 3-3 (1-0) u skupini C, a Bayern je osigurao jedno od prva dva mjesta u istoj grupi (4-0) pobjedom na gostovanju kod Viktorije u Plzenu.

Club Brugge je remizirao 0-0 na gostovanju kod madridskog Atletica u skupini B što mu je uz 3-0 (1-0) pobjedu Porta na gostovanju kod Bayera u Leverkusenu osiguralo prolazak.

Club Brugge sada ima 10 bodova, četiri više od drugog Porta, šest više od trećeg Atletica, a sedam od četvrtog Bayera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupini D je Marseille, kojega vodi hrvatski stručnjak Igor Tudor, kao gost u Lisabonu svladao Sporting sa 2-0 (2-0), dok je Tottenham Hotspur na svom terenu bio bolji od Eintrachta iz Frankfurta sa 3-2 (3-1).

Ivan Perišić ostao je na klupi Tottenhama, Kristijan Jakić je odigrao čitavu utakmicu za Eintracht, dok je Hrvoje Smolčić debitirao u Ligi prvaka ušavši u igru u 70. minuti za sastav iz Frankfurta.

Tottenham je na vrhu skupine sa sedam bodova, Marseille i Sporting imaju po šest, a Eintracht četiri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.