Bruno Petković sjajan u šesnaestercu: ‘Uvijek, baš uvijek pokušavam zabiti pogodak!’

Split, 10.10.2019 - Utakmica 6. kola skupine E kvalifikacija za nogometni EURO 2020. Hrvatska - Maðarska. Na slici Bruno Petkoviæ.foto HINA/ Miroslav LELAS/ ik

Bruno Petković pokazao je sjajnu igru za reprezentaciju, zabio je zanimljive golove Mađarskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nismo još ulazili u dublje analize, ali bit će vremena za analizu Walesa. U Cardiff idemo po pobjedu, kao i uvijek. Postoji razlika u kvaliteti između nas i Walesa. Pa Hrvatska je jedna od najkvalitetnijih reprezentacija na svijetu. Normalno da kvalitativna razlika preteže na našu stranu. Međutim, bez maksimalnih napora i htijenja ne možemo napraviti mnogo. Kad u današnjem modernom nogometu nekome daš prostora za igru, odmah imaš problema”, ističe Petković za Sportske novosti.

Velšani su ga sigurno analizirali.

“Naravno, kako mi analiziramo njih, tako oni analiziraju i nas. Nadam se da će me što više analizirati. To će značiti da dobro igram”, kaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bila je vrhunska atmosfera, ljudi su bili fenomenalni. Navijači na Poljudu su se izdigli iznad klubova, iznad bilo čega, bili su ponosni kao i mi što se tako navijalo za reprezentaciju. Podrška je bila fenomenalna”, zaključuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.