Brutalna bitka za nasljedstvo i zadnja glasovna poruka Diega Maradone

Foto: Snimka zaslona

Odlazak Diega Maradone i dalje je te će tako biti još dugo vremena najvažnija sportska tema u svim argentinskim medijima, koji traže bilo kakav, pa makar i bizaran, podatak kako bi o odlasku ponajboljeg nogometaša svih vremena objavili bilo kakvu priču. Maradona je bio sportski idol Argentine i posve je razumljivo zašto je njegova smrt TOP tema u ovoj zemlji. Podsjetimo, ”Mali zeleni” prije nekoliko dana preminuo je u 61. godini života, a sahranjen je u četvrtak u Buenos Airesu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glede smrti Diega Armanda Maradone dosta se prašine podiglo u Argentini oko liječnika koji se brinuo o njemu te oko dolaska hitne pomoći, a što je sada postalo predmet policijske istrage. I dok mediji pišu o Maradoni, načinu života ”Malog zelenog” te svemu što je prethodilo njegovom odlasku nasljednici su već krenuli u brutalnu borbu oko nasljedstva, ipak je ponajbolji nogometaša svih vremena poprilično toga ostavio iza sebe, a što je sada na meti njegovih nasljednika. Tako to ide u životu, rodbina je uvijek uz vas kad ju najviše trebate. Navodno bitka za nasljedstvo argentinske nogometne legende nije nimalo nježna.

S druge strane argentinska televizija America objavila je glasovnu poruku koju je Maradona poslao nekoliko sati prije smrti. Diego je poruku poslao Mariju Baudryju koji je u vezi s njegovom bivšom djevojkom Veronicom Ojedom. Podsjetimo, Veronica i Diego bili su u vezi nekoliko godina te imaju sina Diega Fernanda. Maradona je itekako bio vezan za svog najmlađeg sina što je pokazala i njegova zadnja poruka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zdravo, Mario. Ovdje Diego. Znam da će ti ovo zvučati nevjerojatno, ali Vero i ja smo u dobrim odnosima i rekla mi je da je s tobom. Čuvaj je i posebno čuvaj mog anđela Dieguita, kojeg ne mogu usporediti ni s kim. Gledaj, ja imam puno djece, ali zbog ovog malog ću osijediti do kraja”, poručio je Maradona. Nekoliko sati nakon ove poruke Maradona je preminuo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.